Skip to Content

For de som gjør det mulig

HISTORIE PATTEX

Pattex er en pålitelig partner som gir brukerne muligheten til å utvikle sine evner på et helt nytt nivå, takket være god support med smarte limløsninger og enkel veiledning.

Pattex-produktene er tilgjengelige i mer enn 50 land – under en rekke søstermerker avhengig av region, men med samme teknologi og logo. Den eneste forskjellen er navnet og utformingen. I Mexico kalles for eksempel produktene «Resistol», mens forbrukerne kjenner dem som «LePage» i Canada. I Tyskland har limstyrken til Pattex blitt et generisk uttrykk de siste tiårene. Hvis noe «sitter som lim», pleier tyskerne å si at det «sitter som Pattex».

PROFESJONELL BRUK

Helt siden 1956 har Pattex produsert kraftig lim til håndverkere og bygg- og anleggsbransjen. Pattex tilbyr det kraftigste produktutvalget for alt innenfor festing, liming og reparasjoner, og har alltid den rette løsningen med garantert profesjonelle resultater.

FORBRUKERSEGMENTET

Pattex er en av de kraftigste limseriene som er tilgjengelig, med enkel og praktisk påføring for all liming, montering og reparasjoner i hjemmet.

SELSKAP

MISJON

Gi skapere og kunstnere muligheten til å utnytte sitt fulle potensial på en altomfattende måte

 

VERDIER

Idérikdom: 
Vi har en dyp forståelse for sluttbrukernes behov, og vi støtter, inspirerer og veileder dem på reisen. Alt de trenger på reisen er et lett tilgjengelig (intuitivt og plug-and-play-grensesnitt – uten tilgangs- eller tidsbegrensninger) rett for hånden – uansett hvilket ferdighetsnivå de har eller hva de trenger. Og hvis vi ikke har en løsning ennå, finner vi en.

Stå-på-vilje:
Vi er overbevist om at stå-på-vilje kan frigjøre uante krefter og muligheter, og derfor støtter og oppmuntrer vi andre.

 

LØFTE

Få brukerne våre til å stole på sine egne evner og ferdigheter, og dermed gjøre seg klar til neste nivå, bli inspirert og takle nye ambisiøse prosjekter med bedre resultater på den mest effektive måten.

 

SELSKAP

Henkel opererer globalt med en godt balansert og diversifisert portefølje. Selskapet har ledende posisjoner i sine tre forretningsenheter, både i industrien og detaljhandelen, takket være gode merkevarer, innovasjoner og teknologier.

Henkel Adhesive Technologies er den globale bransjelederen i mange industrier rundt om i verden. Henkel har også ledende posisjoner i mange markeder og kategorier rundt om i verden, blant annet innen klesvask og rengjøring i hjemmet, og skjønnhetspleie.

Henkel ble grunnlagt i 1876 og kan se tilbake på 140 år med suksess. I 2021 hadde Henkel en omsetning på mer enn 20 milliarder euro. Selskapet har rundt 53 000 ansatte globalt – et engasjert og svært mangfoldig team, forenet i en sterk bedriftskultur og et felles mål om å skape bærekraftige verdier. Som en anerkjent leder innen bærekraft, har Henkel topplasseringer i mange internasjonale indekser og rangeringer. Henkels preferanseaksjer er notert på den tyske aksjeindeksen DAX.

Les mer om Henkel på www.henkel.com.

Les mer om Adhesive Technologies på: Adhesive Technologies (henkel.com)

Du er kanskje også interessert i