Skip to Content

SAMMEN OPPNÅR VI DRISTIGE TING​

AMBISJONEN VÅR.

Verden er full av potensial og uendelige muligheter. Hos Pattex ønsker vi å styrke din indre handlekraft, altså den fryktløse versjonen av deg selv som får tingene gjort. Vi er opptatt av å gi deg troen på egne ferdigheter og sørge for at du har de rette verktøyene. Med vårt brede utvalg og enestående støtte utgjør du og Pattex en dynamisk duo som gjør ambisjoner om til prestasjoner. Denne tiltroen strekker seg til arbeidet vårt med bærekraft: Sammen kan vi overvinne utfordringer som miljøvennlig emballasje og oppnå null karbonutslipp.

Sirkularitet

MINDRE PLAST MED PLASTFRIE BLISTERLØSNINGER​

Målet vårt er å redusere mengden emballasjemateriale til et minimum, uten at dette går ut over kvaliteten, ytelsen og sikkerheten til produktene våre.

Derfor går vi over til å bruke miljøvennlig emballasje med den innovative plastfrie blisterløsningen. Hos Henkel arbeider vi med klare mål, og derfor streber vi etter at 100 % av emballasjen vår skal være resirkulerbar og/eller gjenbrukbar innen 2025.

OVERGANG TIL RESIRKULERTE MATERIALER

Pattex comprende la importancia de lograr la transición a una economía circular. Por ello, nuestra estrategia para promoverla se centra en cuatro pilares:

  1. El diseño inteligente de envases y reducción del material de envasado.
  2. El uso de materiales procedentes de fuentes sostenibles.
  3. El cierre del ciclo de vida de nuestros productos, puediendo ser sus envases reciclados una vez consumidos.
  4. La investigación para el incremento de ingredientes renovables en nuestras fórmulas.

Helse og sikkerhet​

VÅR LØSEMIDDELFRIE FORMEL​

Ett av trinnene mot et bærekraftig miljø er å bytte hele porteføljen til løsemiddelfrie produkter uten at dette går ut over limstyrken.

Klima og natur​

Reduksjon av karbonfotavtrykk

Hos Pattex er vi opptatt av å redusere utslippene våre og utvikle løsninger som bidrar til å beskytte og fornye naturen gjennom hele verdikjeden.

Derfor bruker produksjonsanlegget vårt i Hannover i Tyskland 100 % fornybar energi.