Historie

Pattex

Pattex er en pålitelig partner som gir brukerne muligheten til å utvikle sine evner på et helt nytt nivå, takket være god support med smarte limløsninger og enkel veiledning.

Pattex-produktene er tilgjengelige i mer enn 50 land – under en rekke søstermerker avhengig av region, men med samme teknologi og logo. Den eneste forskjellen er navnet og utformingen. I Mexico kalles for eksempel produktene «Resistol», mens forbrukerne kjenner dem som «LePage» i Canada. I Tyskland har limstyrken til Pattex blitt et generisk uttrykk de siste tiårene. Hvis noe «sitter som lim», pleier tyskerne å si at det «sitter som Pattex».

PROFESJONELL BRUK

Helt siden 1956 har Pattex produsert kraftig lim til håndverkere og bygg- og anleggsbransjen. Pattex tilbyr det kraftigste produktutvalget for alt innenfor festing, liming og reparasjoner, og har alltid den rette løsningen med garantert profesjonelle resultater.

FORBRUKERSEGMENTET

Pattex er en av de kraftigste limseriene som er tilgjengelig, med enkel og praktisk påføring for all liming, montering og reparasjoner i hjemmet.